След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви действия. Те не закъсняха много.

Амбър Хърд и отхвърлянето на молбата ѝ за преразглеждане на делото с Джони Деп

Пореден провал за Амбър Хърд

Явно тежките времена за актрисата ще продължават

За нейно огромно съжаление обаче съдията от Вирджиния отхвърли искането на актрисата за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от Джони Деп. 

Адвокатите на Хърд поискаха от съдия Пени Азкарате да отмени присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона долара, и да обяви нов съдебен процес, поради грешки, допуснати в предишния, но съдията отхвърли искането.

Снимка 581863

Източник: GettyImages

Вече е ясно, че Амбър Хърд е притисната до стената и трябва да изплати въпросната сума на Джони Деп. Сума, с която тя не разполага. А по всичко личи, че актрисата има нова идея, с която да изкара пари. 

Според Mirror, Амбър Хърд пише книга, в която разказва цялата истина за бившия си съпруг Джони Деп. Твърди се, че 36-годишната актриса от "Аквамен" смята, че "кариерата й в Холивуд е приключила" и пише мемоари, тъй като смята, че "няма какво да губи".

Амбър Хърд, Twitter и кибератаките срещу бившата съпруга на Джони Деп

Скритият кошмар на Амбър Хърд

Кибератаките - бичът за актрисата

Това може да се окаже доходоносна идея за Амбър, чийто адвокат Илейн Бредехофт каза, че родената в Тексас актриса "в никакъв случай не може" да си позволи да плати обезщетенията на 59-годишния Деп.

Снимка 581864

Източник: GettyImages

"Амбър смята, че кариерата й в Холивуд е приключила. На този етап тя няма какво да губи и иска да разкаже всичко", цитират свой източник от списание OK.

Но според бракоразводния адвокат Дрор Байкъл от Ню Йорк, актрисата може да загуби много, ако наистина реши да се захване с въпросните мемоари. 

"Деп и неговите адвокати ще четат и слушат всичко, което Хърд казва и пише. Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде ударена с ново дело за клевета и ще се озове отново в съда", смята адвокатът.

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

Какъв ще бъде следващият ход на Амбър Хърд и ще има ли такъв изобщо, предстои да разберем.