Последният месец не е никак лек за Амбър Хърд. След загубата в делото за клевета от Джони Деп, наскоро разбрахме, че актрисата е поставена пред ново съдебно предизвикателство.

Амбър Хърд, New York Marine and General Insurance Co и какво иска застрахователната компания от актрисата

Нов удар срещу Амбър Хърд

Задава се друга съдебна битка

Преди броени дни стана ясно, че застрахователната компания New York Marine and General Insurance Co иска съд в Калифорния да се произнесе дали трябва да плати по полица на актрисата, след като тя не успя да се защити и загуби делото за клевета, заведено от бившия й съпруг Джони Деп.

И докато чакаме да разберем дали застрахователната компания ще успее да спечели, стана ясно, че Амбър Хърд понася нов провал. 

Вчера, 13 юли, съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от Джони Деп.

Снимка 580849

Източник: GettyImages

Адвокатите на Хърд поискаха от съдия Пени Азкарате да отмени присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона долара, и да обяви нов съдебен процес, но съдията отхвърли искането.

Амбър Хърд поиска нов процес поради грешки, допуснати в предишния процес. Адвокатите й твърдят, че един от съдебните заседатели не се е явил на делото под собственото си име, припомнят от Washington Post. 

"Няма доказателства за измама или неправомерни действия", заяви Азкарате, а съдебният заседател "отговаря на законовите изисквания за служба", категорична е съдийката. 

Амбър Хърд, Джони Деп, молба за преразглеждане на делото и какво се опитва да постигне актрисата

Следващият ход на Амбър Хърд

Напълно очаквано

Все още няма коментар от страна на Амбър Хърд, след решението на съдия Пени Азкарате.