Амал Клуни може да не се появява често на светски събития, но когато го направи, след това дълго всички говорят за нея. Същото се случи и тези дни. Двамата със съпруга й Джордж първо присъстваха в комплект на премиерата на филма The Boys in the boat, а след това красивата защитничка на човешките права изгря в целия си блясък на раздаването на Fashion Awards 2023 в Роял Албърт Хол в Лондон.

Амал Клуни и Джордж Клуни на премиерата на новия му филм The Boys in the Boat

Когато Амал Клуни избере изрязано горнище

Семейство Клуни на премиера

Докато за предишната си поява на червения килим Амал Клуни бе заложила на елегантна черна рокля с втален силует, този път стана център на вниманието и буквално заслепи всички с тоалета си, обсипан със златисти пайети.

Тоалетът не се вписва в обичайния стил на Амал, който е предимно изчистен и по-скоро консервативен, но безспорно се нарежда сред най-добрите й модни попадения, защото изглежда буквално ослепително.

Снимка 644914

Източник: GettyImages

Дълга, прилепала в горната част и разкроена в долната, роклята Atelier Versace впечатлява с многобройните пайети, които отразяват светлината и блещукат в различни нюанси на златното, създавайки омбре ефект, предава People.

Подобна дреха не се нуждае от много в допълнение, затова и Амал Клуни добави само нежни висящи обеци и малък, златист клъч, с които завърши визията си за червения килим. Разбира се, и голямата си усмивка, с която обезоръжава всички. А гримът й също е решен в телесните и златисти нюанси.

Снимка 644915

Източник: GettyImages

На събитието Амал Клуни пристигна в компанията на майка си Бариа Амалудин, която заложи на елегантна визия в черно, допълнена с диамантена огърлица. Към женската компания се присъедини и известната гримьорка Шарлот Тилбъри.