Първият ден от седмица почти се изниза и няма как да не сме се изморили. Ето защо ще се обърнем за помощ към една наша любимка - Алексис Рен, която има тежката задача да ни даде сили да избутаме седмицата. Или поне до петъчната доза сексапил.

Новобранец по бански

Новобранец по бански

Очаквано добра комбинация

Съвсем "неволно" разглеждахме профила на Алексис и в един момент ни се зави свят. А въпросът колко секси е моделът на Sports Illustrated си е направо риторичен, защото отговорът е повече от ясен. Но ако някой все още се съмнява, следващите снимките ще го убедят.

Ще вмъкнем и че не сме единствените, които оценяват сексапила на Алексис Рен, защото тя си заслужи титлата "Новобранец на годината 2018" от читателите на Sports Illustrated.

По последни данни знаем, че Алексис е необвързана, след като през декември 2018 г. скъса с професионалния танцьор Алан Берстен, с когото участваха в предаването Dancing With the Stars.

От профила ѝ в Instagram пък разбираме, че не е особен фен на Св. Валентин, защото според нея това е празник, който съществува, за да се правят пари от него. И насърчава всички да се обичат през цялата година. Е, ако това не е жена мечта, здраве му кажи.

Линдзи Вон, Sports Illustrated и нови секси снимки по бански

Линдзи Вон секси и по бански

Навън е студено, но тук е доста горещо

Дженифър Лопес, Hustlers и колко секси е J Lo като стриптизьорка

Дженифър Лопес като секси стриптизьорка

Hustlers ще се гледа задължително