Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина ѝ Габриел Петканов са откраднали малко свободно време и се наслаждават на невероятната природа на красивите острови на Тайланд. 

Александра Богданска и секси снимките ѝ от Турция и Гърция

Александра Богданска и секси почивките ѝ

Банските са задължителни

Много от феновете на модела заподозряха, че с бившия ѝ съпруг - Даниел Петканов, отново са се събрали, тъй като от качените снимки и истории в профила му в Instagram, стана ясно, че и той е в Тайланд. Невероятно съвпадение, бихме казали ние. 

Докато феновете им продължават да се чудят и да правят какви ли не конспирации по темата, двамата запазват пълно мълчание по въпроса. Не спират обаче да публикуват нови кадри. 

А тези на Алекс винаги са радост за окото, особено ако е по бански. Александра Богданска е един от най-известните родни модели и инфлуенсъри, и наистина има защо - намираме я за страшно красива, естествена, чаровна и много секси. 

Като доказателство идват и последните ѝ снимки, на които позира с чаша шампанско в ръка на яхта. 

Александра Богданска, Даниел Петканов, Тайланд и подозренията, че двамата са отново заедно

Събраха ли се отново Александра Богданска и Даниел Петканов

Какво породи подозрението на феновете им

"Enjoy the silencе или сиреч - докато децата спяха в каютата, ние майките се наслаждавахме на тишината наоколо", пише шеговито под кадрите родният модел, а феновете ѝ не спряха да я заливат с положителни коментари колко добре изглежда.

Не липсват и "честитки" за това, че отново са се събрали с Даниел Петканов. За момента обаче категоричните заключения на последователите ѝ си остават догадки и нищо повече.