Последните няколко години не са никак леки за семейство Петканови, защото преминаха през някои трудности в взаимоотношенията си, на които направиха свидетели и феновете си в YouTube.

И въпреки че изглеждаше така сякаш всичко е наред, в началото на 2022 г. последователите им в социалните мрежи забелязаха, че общите им снимки започват да стават рядкост. Направо изчезнаха.

Което породи спекулациите, че отново нещо между Александра и Даниел не е наред. И за да го потвърди, Александра Петканова използва своя Instagram в средата на февруари миналата година, като сподели, че двамата са подали документи за развод.

Даниел Петканов, синът му Габриел, счупената ключица и примерът, който дава на сина си

Как Даниел Петканов подкрепя сина си

Баща за пример

Отново от Instagram, но без официалното потвърждение на нито от единия, нито от другия разбираме, че двамата май отново са се събрали. Това става ясно от последните им снимки в социалната мрежа.

Макар и Александра, и Даниел да не качват снимки един с друг, ясно се вижда, че са на едно и също място - Тайланд. И понеже дестинацията е далечна и доста екзотична, малко вероятно е да са попаднали там отделно и по чиста случайност.

На снимките, които моделът качва, я виждаме по бански и в компанията на сина си Габриел да се наслаждава на красотите, които тази азиатска държава може да предложи.

"Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина от мен самата. Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам (истинското предизвикателство в моя живот). Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта... ето ни сега. Тук и сега, както е модерно да се казва", пише Алекс под кадрите.

На други снимки (само че в истории) Даниел Петканов позира с Габриел, без нито един от двамата да споменава другия. Наблюдателните им фенове обаче ги разкриха, като в коментар под снимките дори пишат, че се радват, че двамата отново са се събрали. А някои дори осъждат поведението им.

"Много жалко че разигравате детето като някакво чихуахуа. Ту единия го снима, ту другия , сякаш не сте заедно тримата. Имаш сериозна нужда от психолог. Типичен бърнаут", дори пише един от последователите на българския модел.

Александра Богданска и секси снимките ѝ от Турция и Гърция

Александра Богданска и секси почивките ѝ

Банските са задължителни

За момента нито един от двамата нито потвърждава, нито отрича твърденията на феновете, че са отново заедно.