Преди няма и две седмици светът научи, че 83-годишният Ал Пачино ще става баща за четвърти път. Майката на бебето е 29-годишната му приятелка Нур Алфала, за която се знае, че е бременна в осмия месец.

Съмнява ли се Ал Пачино, че последното му дете е негово

Съмнява ли се Ал Пачино, че последното му дете е негово

Действията, които актьорът е предприел

Историята на двойката започва през април миналата година. За първи път се заговори, че между тях се е заформил романс, когато са забелязани да си тръгват заедно от ресторант в Калифорния.

За Нур Алфала се знае, че и преди Ал Пачино се е срещала с известни и по-възрастни от нея мъже. Имала е връзка с фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър в продължение на една година, но през 2018 г. те се разделят.

Ал Пачино пък е баща на три деца, като най-голямото - дъщеря му Джули, е по-голяма от сегашната му приятелка - на 33 години. Другите му две деца са от бившата му Бевърли Д'Анджело - Антон и Оливия (22 г.).

В интервю за The New Yorker от 2014 г. актьорът споделя, че е отговорен родител и иска да е част от живота на децата си. "Когато не съм, това ме разстройва", казва още той.

Ал Пачино обаче не е единственият, който в напреднала възраст отново става баща. Колегата му Робърт де Ниро, който е на 79 години, потвърди през май, че тъкмо е станал баща за седми път. И не пропусна да поздрави своя приятел и да му изпрати своите най-добри пожелания. "Той е няколко години по-възрастен от мен. Бог да го благослови. Много се радвам за него", казва дe Ниро пред Today.

Почти две седмици след новината за очакваното четвърто дете на Ал Пачино, самият той споделя как се чувства.

Коя е Нур Алфала - 29-годишната приятелка на Ал Пачино

Какво знаем за 29-годишната приятелка на Ал Пачино

Коя е Нур Алфала

"Това е много специално. Винаги е било така. Имам много деца. Но това е наистина специално да се случи в този момент", казва Пачино във видео, публикувано от Daily Mail.