Ал Пачино отново стана баща. 83-годишният актьор и 29-годишната му приятелка Нур Алфала посрещнаха първото си бебе заедно, син на име Роман Пачино, потвърди представител на двойката пред People.

Представителят на Пачино съобщи в края на май, че актьорът очаква четвъртото си дете, първото му с Алфала. Той споделя 22-годишните близнаци Антон и Оливия с бившата Бевърли Д'Анджело и има дъщеря Джули Мари, на 33 г., от бившата си приятелка, треньорката по актьорско майсторство Ян Тарант.

Заговори се, че Ал Пачино и Алфала са заедно през април 2022 г., след като бяха заснети да вечерят заедно. Източници казаха на Page Six миналата година, че двамата всъщност се срещат още от пандемията.

Алфала, която работи като продуцент, е завършила кино училището по изкуства на Университета на Южна Калифорния, преди да продължи обучението си в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където получава магистърска степен по филмово и телевизионно продуциране, според Deadline.

Съмнява ли се Ал Пачино, че последното му дете е негово

Съмнява ли се Ал Пачино, че последното му дете е негово

Действията, които актьорът е предприел

През 2017 г. Алфала накара всички да говорят за нея, след като започна да се среща с Мик Джагър, като тогава той беше на 74, а тя на 22 по това време.

"Годините ни нямаха значение за мен", каза тя пред Hello след раздялата им през март 2018 г. "Сърцето не знае какво вижда, то знае само какво чувства. Това беше първата ми сериозна връзка, но беше щастливо време за мен."

Ал Пачино наруши мълчанието - развълнуван ли е да бъде баща за четвърти път

Ал Пачино наруши мълчанието за четвъртото си дете

Развълнуван ли е актьорът отново да бъде баща

През януари 2019 г. се заговори, че Алфала има връзка с Клинт Истууд (който наскоро навърши 93 години), след като бяха снимани заедно в Лос Анджелис. Тя обаче отрече тези твърдения "Няма връзка", каза тя пред Daily Mail. "Ние сме семейни приятели и семейството ми беше там и това е. ... Повярвай ми, че няма връзка."