Адисън Рей и преди ни е оставяла с широко зяпнала от изумление уста. Няма как да не признаем, че провокациите ѝ се получават всеки път. И ето, че сега отново приковава погледите към себе си.

Адисън Рей и горнището, което ѝ навлече проблеми заради препратки към християнството

Горнището, което навлече проблеми на Адисън Рей

За някои е секси, но за други е богохулство

Това лято актрисата се наслаждава на морската си почивка в Европа и щедро споделя мечтателни кадри в Instagram профила си.

На последния от тях 21-годишната Адисън съблазнява, позирайки в червен цял бански, който е съчетала със закачлива шапка с периферия в същия цвят.

На следващата поредица от снимки пък виждаме как звездата се забавлява на плажа. От тях личи, че обича да се гмурка, а и го прави със стил. Адисън е хваната в готовност да скочи в бистрата морска вода, заела поза като на русалка.

Разглеждайки по-нататък профила ѝ в Instagram, погледът ни е прикован също и от друга нейна снимка от пътуването. На нея Адисън гледа предизвикателно към камерата, която е я заснела в секси поза, на фона на свежо зелена градина.

Красавицата е облечена в предизвикателна, прилепнала по тялото рокля с гол гръб, на бели, оранжеви и виолетови райета.

Адисън Рей и секси снимките ѝ по бански

Горещите снимки по бански на Адисън Рей

Знае как да нажежи страстите

Признаваме, че колкото ни радват кадрите от почивката ѝ, толкова и се надяваме Адисън да завърне модата на роклите с гол гръб. Хем носят малко ретро настроение, хем правят цялостната визия привлекателна и секси. Пък и са точно като за лятна морска ваканция.