Точно миналата седмица обърнахме внимание на това колко секси е Адисън Рей. Профилът ѝ в Instagram определено дава доста хляб за очите.

Адисън Рей и секси снимките ѝ по бански

Горещите снимки по бански на Адисън Рей

Знае как да нажежи страстите

Но както често се случва, снимките по бански и бельо могат да се окажат и нож с две остриета. Преди няколко дни Рей е публикувала снимка, на която е с бяло секси горнище и се подразбира, че цели да рекламира adidas.

От едната страна на горнището пише Отца, а от другата - Сина. На вече изтритата от профила ѝ в Instagram снимка не се вижда, но на долнището на комплекта е изписано Светия Дух. Явна закачка с религията, която не се е приела добре от последователите ѝ. Затова се е стигнало до изтриването на поста. 

Според People, въпросното бельо е от сайта prayying.com и се продава за 100 долара, а името на комплекта е Светата Троица. Макар и Адисън Рей да е изтрила бързо поста, са се намерили хора, които са свалили снимката, за да могат да я критикуват.

В Twitter недоволни хора коментират, че не са съгласни с тази подигравка с християнството. Дори наричат действията ѝ богохулство. Други също са критични, но с по-шеговит тон съветват TikTok звездата да смени целия си екип, защото никой от него не е предположил, че подобна снимка може да се окаже проблем.