През септември 2019 г. Адел подаде документи за развод със Саймън Конецки след три години брак и осем - съвместно съжителство. От тогава до сега нямаше информация как върви делото, но преди дни стана ясно, че никакви подробности по него няма да стигнат до широката общественост.

Певицата е подала искане към съда в Лос Анджелис бракоразводното й дело да бъде напълно конфиденциално и това е било одобрено. Явно тя много добре знае, че звездните разводи могат да се проточват с години и да станат наистина грозни. Затова е взела превантивни мерки - за тяхно добро, и за това на детето им.

Финансовата страна на раздялата, всички продажби и бизнес сделки ще останат в знанието само на съпрузите и съда.

Снимка 419549

Източник: GettyImages

Знае се обаче, че двамата нямат предбрачен договор, което значи, че всичко, придобито по време на брака, се дели на половина. А общото им състояние към този момент се равнява на около 180 милиона долара.

Адел, работата по новия й албум и коя е най-добрата терапия за певицата

Най-добрата версия на Адел

Всяко зло за добро

Но и Адел, и Саймън имат достатъчно пари, така че, поне на този етап, делото не е за това кой на кого ще вземе повече. За тях е най-важно да бъдат добри родители на сина си Анджело. Затова и ще си поделят попечителството над него, пише Metro.