Всички очакваме голямото завръщане на Адел на музикалната сцена. Знаем само, че ще се случи тази година, но повече яснота по въпроса засега липсва.

Нетърпението ни обаче бе подсилено от Райън Тедър от One Republic, с когото Адел работи по нова музика в момента. В интервю за The Sun той сподели впечатленията си от близкия контакт с певицата.

По думите му, днес тя звучи по-добре от всякога. Това твърдение опровергава всички, които предполагаха, че покрай килограмите, изпълнителната на "Someone Like You" е загубила и от певческите си способности.

Не само че това не се е случило, а дори напротив - Адел е готова да даде най-доброто от себе си, защото сега се чувства истински жива.

След развода със Саймън Конечки на певицата й трябваше известно време, за да си стъпи на краката и да успее да подреди живота си. А днес Тедър е категоричен, че тя е физически и психически напълно готова, за да ни зарадва с нова музика.

Миналата година определено бе много трудна за Адел. Тогава тя използва правенето на музика като терапия, и тя определено е дала ефект. Сега явно е готова да сподели създаденото със своите приятели и фенове.

В момента Адел е много заета, но това не я притеснява, а я изпълва с удовлетворение, защото прави това, което я кара да се чувства щастлива, завършва вокалистът на One Republic.

Адел, Хари Стайлс и как изпълнителят отговори на слуховете, че имат връзка

Това ли е новото гадже на Адел

Говори заподозреният

Най-вероятно в новия албум ще има поне една песен, посветена на скорошния й развод. Много други нейни колежки (като Селена Гомес) са доказали, че любовната мъка се преживява много по-лесно, когато я излееш в песен.