Адел е от звездите, които обичат да инвестират голяма част от спечелените си пари в недвижимо имущество. Певицата може да се похвали с не един и два имота за милиони, но очевидно няма намерение да спре с големите покупки.

Адел, Vogue, домът на певицата в Лос Анджелис и какво разкри тя

В британския дом на Адел в Лос Анджелис

Една сбъдната мечта

Тя е собственик на три имения с Бевърли Хилс, които се намират в непосредствена близост едно до друго и общо съставят парцел с внушителни размери, който е изцяло на нейно име. Поредното парче от него придоби преди няколко месеца за почти 10 милиона долара.

Сега пък певицата поставя ударно начало на годината с поредната имотна сделка - имението на Силвестър Сталоун отново в Бевърли Хилс. Актьорът го пусна на пазара още през януари 2021 г., но след като не се намери кой да му даде исканите 110 милиона долара, намали цената му на 85 милиона. Адел обаче е сключила повече от изгодна сделка, купувайки го за "едва" 58 милиона долара, твърдят от Architectural Digest. 

Имотът е решен в средиземноморски стил, разполага с осем спални, 12 бани и огромен двор със зони за хранене и релакс и инфинити басейн. Къщата е с френски прозорци и врати, които позволяват да влиза много светлина. А сред екстрите й са киносалон, бар и стая за пушене на пури. Откъдето и да го погледнеш, това е дом на човек, който знае как да си живее живота и да се забавлява.

Не липсват и сауна, парна баня и всичко, за което би се сетила звезда от ранга и на Сталоун, и на Адел. Друга постройка в двора е двуетажна къща за гости. А цялостната визия е на известния архитект Ричард Ландри, проектиран не една и две звездни къщи. Сега певицата си има и нови съседи, сред които са Еди Мърфи и Дензъл Уошингтън и със сигурност няма да й е скучно.