Коя е Кралицата на поп музиката? По нашето скромно мнение това отдавна не е Мадона, а Адел. Английската певица се радва на милиони верни почитатели, песните й моментално са по върховете на класациите, а последният й албум 30 счупи няколко рекорда.

Адел, албумът й 30, рекордът, който постигна и какво поиска певицата от Spotify

Рекордът, който Адел разби

Май го очаквахме

И за да е вярна на поданиците си, пардон - феновете си, Адел се показа в кратко видео разплакана и без грим, за да обяви една новина.

33-годишната изпълнителка на "Easy on Me" отлага участията си като резидент-изпълнител в прочутата зала Colosseum в хотел Caesars Palace в Лас Вегас - дългогодишен "дом" на легенди като Шер, Селин Дион, Елтън Джон, Бет Мидлър.

"Много съжалявам, но шоуто ми не е готово. Опитахме всичко възможно да го направим навреме и да бъде достатъчно добро, но сме съкрушени от забавени доставки и Covid-19. Половината от екипа ми са болни, невъзможно е да смогнем", каза Адел през сълзи.

Тя се извини многократно на почитателите си и обяви, че всички обявени участия в Colosseum ще получат нови дати. Първият й концерт в Лас Вегас трябваше да бъде тази вечер, 21 януари. Явно до последно Адел се е надявала, че ще се успеят да го подготвят...