Откакто се разведе, отслабна драстично и започна живота си на чисто, около Адел сякаш се случват само хубави неща.

Адел, Рич Пол и в какви отношенията е звездата с агента на Леброн Джеймс

Кой последно е мъжът до Адел

Май не е с рапъра Скепта

За любовния й статус не можем да бъдем на 100% сигурни, въпреки всичко, което се изписа напоследък. Но сме убедени, че изненадата под формата на новия й албум ще бъде повече от приятна.

А междувременно научаваме, че певицата е направила и поредната покупка за милиони - стъпка към сбъдването на още една своя мечта.

Както повечето богати и известни личности, и Адел инвестира част от спечелените пари в недвижими имоти. И както не една и две други звезди, тя си купува луксозен дом в Бевърли Хилс. Всъщност, не един, а вече цели три.

Според информация в Daily Mail, съвсем наскоро певицата е закупила трето огромно имение, което се намира в непосредствена близост до предишните две, на които е собственик.

Първата къща в квартала със сериозно звездно присъствие Адел закупува заедно със съпруга си Симон Конечки преди пет години. Въпреки че е придобита по време на брака, тя остава нейна собственост. Вторият имот, залепен за първия, тя решава да закупи малко след развода през 2019 г.

А през май тази година изпълнителката е броила девет милиона и 950 000 долара, за да се сдобие и с трето имение, с което да си направи свое малко селце на обща стойност над 30 милиона.

Новият имот разполага с четири спални и четири бани, басейн и баскетболно игрище. Засега трите парцела все още не са обединени в един, но се очаква и това да се случи.

Илон Мъск, разпродаването на имотите му и скромната къща, в която милиардерът заживя

Фургонът, в който заживя Мъск

Целта оправдава средствата

Така Адел върви по стъпките на своя колега и съсед Ед Шийрън, който купува пет съседни имота и ги превръща в един - "Шийрънвил". А други звезди, с които певицата може да си пие кафето, са Дженифър Лорънс, Камерън Диас, Пенелопе Крус, Кейти Пери и Орландо Блум, Мила Кунис и Аштън Кътчър, и още много други, избрали Бевърли Хилс.