В последно време, когато стане дума за Адел, винаги има нещо общо с отслабването на изпълнителката. То, само по себе си, е наистина впечатляващо. И никой не може да го отрече.

Адел, книгата, която промени живота й, и какво препоръча на своите последователи

Какво промени живота на Адел

Полезен съвет

Разбира се, по-голямата част от феновете ѝ я подкрепят. Но не всички и не за всичко. Една от последните снимки на изпълнителката в Instagram стана повод за нападки към нея.

Адел публикува снимка, на която е по клин и горнище в цветовете на Ямайка. Прическата пък ѝ също не е случайна и обичайна. Под поста пояснява, че това е нейният начин да отпразнува Notting Hill Carnival, който ежегодно се провежда в Лондон, но тази година беше отменен заради пандемията.

Според Entertainment Weekly, тази снимка не се е харесала на всички и в коментарите някои хора открито нападат Адел. Едни я обвиняват, че се опитва да присвои чужда култура, а други се дразнят на факта, че когато чернокожи жени се обличат и сплитат косите си по този начин, биват дискриминирани.

Адел, новата снимка в профила на певицата и поредната й неузнаваема визия

Адел и новата й визия

Промените нямат край

Но не всички са против, като се намират и такива, според които Адел не се опитва да присвои нищо, а напротив - опитва се да отдаде нужната почит и внимание на тази култура.