През уикенда Адел изнесе няколко впечатляващи концерта в лондонския Хайд Парк за радост на феновете й, които не са я чували на живо от няколко години. Концертите бяха първите, след като певицата обяви отлагането на дългоочакваните си участия като резидент изпълнител в Лас Вегас.

Рич Пол, Адел и планират ли двамата да имат деца

Големите планове на Рич Пол и Адел

Накъде върви връзката им

Заедно с това 34-годишната Адел даде интервю, в което коментира личния си живот.

"Определено искам още няколко деца. Би било страхотно. Но ако не стане, пак си имам Анджело", казва тя пред Desert Island Discs на BBC Radio 4. Адел коментира и добрите си отношения с бившия си съпруг Саймън Конецки.

Снимка 579888

Източник: GettyImages

"Не е било трудно да сме в добри отношения, защото сме добри приятели и детето ни щеше да преживее труден развод само през трупа ми." И допълва, че е била "благословена" да има както Анджело, така и Саймън до себе си.

Явно също толкова доволна е и в настоящата си връзка с Рич Пол - певицата и спортният мениджър са заедно от повече от години. Тя признава, че след развода се е опитала да се дистанцира от публичния живот.

Адел и Рич Пол

Източник: GettyImages

Адел и Рич Пол

"В настоящата ми връзка той ми каза: Ако искаш да идеш на ресторант, трябва да отидеш и да пробваш храната там. Ако ти се ходи на онова парти за рожден ден, трябва да идеш. Не може да пропускаш всичко: какво толкова лошо може да ти се случи, ако излезеш?"