Дженифър Лорънс и Адел бяха забелязани заедно да се забавляват в известен гей клуб в Гринуич Вилидж в Ню Йорк. Актрисата и певицата са много добри приятелки от нощта на Оскарите през 2013 г., когато Адел получи статуетка за най-добра оригинална песен за "Skyfall", а Дженифър Лорънс грабна наградата за най-добра актриса в "Наръчник на оптимиста".

Преди около година Лорънс се сгоди за Кук Марони - собственик на художествена галерия, за когото скоро и ще се ожени. Очевидно излизането ѝ с Адел е една щура нощ по женски, с която Лорънс иска да отпразнува последните си ергенски дни на холивудска звезда.

Видеоклиповете, записани от присъстващите в бара, показват как двете звезди танцуват под звуците на песни на Кайли Миноуг и участват в няколко игри с алкохолни напитки.

"Това не са "Игрите на глада", крещи пред публиката Лоурънс, докато двете с Адел се заливат от смях на пода на сцената на заведението.

Адел пък беше насърчена да пее с местната звезда Брита Филтър, която преди това за майтап попита певицата с какво си изкарва прехраната.

"Аз съм просто майка, която си стои вкъщи", отговаря 15-кратният носител на Грами.