В Холивуд обичат да се женят, а още повече обичат да се развеждат и историята многократно продължава да доказва тази максима. Звездните раздели са една от най-актуалните теми напоследък. След като дори бракове от 27 години, като този на Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий-Фърнис са в състояние да се разпаднат, вече нищо не може да ни изненада.

Оказва се, че въпреки многобройните бракове и разводи в света ма известните личности, има много звезди, които така и не са сключвали брак (макар някои от тях да имат по няколко деца.) Да видим 11 такива примера, които подбират от Hola.

Леонардо ди Каприо

Снимка 620995

Източник: GettyImages

Макар и на 48 години, Ди Каприо няма никакво намерение да минава под венчилото. Актьорът предпочита ергенския си живот и за никого не е тайна пристрастието му към млади и красиви жени, за предпочитане модели.

Мел Гибсън, Били Айлиш, Емилия Кларк - 13 известни личности, които имат много дълги имена

Известните личности с най-дългите истински имена

Кой всъщност е Насир Бин Олу Дара Джоунс

Ева Мендес

Снимка 590457

Източник: GettyImages

49-годишната актриса е във връзка от 2011 г. с Райън Гослинг, с когото се запознават по време на снимките на филма "Мястото отвъд дърветата". Двамата имат две дъщери, но бракът не стои на дневен ред в тяхната любовна история.

Чарлийз Терон

Снимка 586377

Източник: GettyImages

Въпреки че Чарлийз Терон така и не се омъжва, тя има някои широко коментирани връзки, особено тази с Шон Пен в средата на 2010 г. Терон обаче иска да бъде майка и тя създава семейство, като осиновява две деца сама по същото време, когато излиза с Пен.

Хю Грант

Снимка 586793

Източник: GettyImages

На 63 г. чаровният актьор никога не е слагал халка на пръста си. Той има 13-годишна връзка с Елизабет Хърли и е кръстник на детето й. Грант има дете от Тинглан Хонг - жена, с която по думите му, е имал кратка афера.

Опра Уинфри

Снимка 627655

Източник: GettyImages

Телевизионната водеща никога не е била омъжена, но има връзка със Стедман Греъм от десетилетия. Медийният магнат отбелязва, че са обмисляли да се оженят преди - двамата дори са сгодени в началото на 90-те години, но избират да бъдат партньори, вместо да станат съпрузи.

Уинона Райдър

Снимка 592666

Източник: GettyImages

51-годишната Уинона Райдър никога не е била омъжена, но е сгодена за Джони Деп през 1990 г. В миналото тя също така излиза с фронтмена на Soul Asylum Дейв Пирнър, както и с актьора Мат Деймън.

Ал Пачино

Снимка 620639

Източник: GettyImages

Ал Пачино може да има четири деца, като последното се роди преди няколко месеца, но звездата от "Кръстникът" никога не е бил женен. Вероятно няма и да бъде. Освен детето му от Нур Алфала, 83-годишният актьор е баща на Джули (33 г.) от Джан Тарант, както и близнаците Оливия и Антон (22 г.) от Бевърли Д'Анджело.

Снимка 603834

Източник: GettyImages

Актрисата излиза с няколко известни и талантливи мъже, но така и не се е омъжила до момента. 77-годишната звезда има връзки с Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино.

Матю Пери

Снимка 615524

Източник: GettyImages

Матю Пери е половината от една от най-великите телевизионни двойки на всички времена, но той никога не е бил женен извън филма. Звездата от "Приятели" се среща с жени като Джулия Робъртс, Лизи Каплан и Ясмин Блийт и дори е сгоден за литературния мениджър Моли Хървиц за известно време, но така и не стига до олтара.

Оуен Уилсън

Снимка 576078

Източник: GettyImages

Комедиантът излиза с няколко знаменитости, включително Шерил Кроу и Кейт Хъдсън, за която е сгоден през 2008 г. Той има двама синове от различни дами, но на 54 г. продължава да бъде ерген.

От Уитни Хюстън до Джордж Майкъл - тайните, които 6 известни личности отнесоха в гроба

От Уитни Хюстън до Джордж Майкъл - тайните, които 6 известни личности отнесоха в гроба

Но всичко излезе наяве след смъртта им

Кайли Миноуг

Снимка 591435

Източник: GettyImages

На 55 г. австралийската певица продължава да бъде неомъжена. В края на 80-те години тя излиза с вече покойния фронтмен на INXS Майкъл Хъчънс, след което има дълга връзка с актьора Оливие Мартинес между 2002 и 2007 г.