Изминаха повече от десет години, откакто за последен път видяхме заедно актьорския състав на популярния сериал "Клюкарката". Поредицата, насочена предимно към младежката аудитория, започна да се излъчва през 2007 г. и за кратко се превърна в любима на мнозина. И вероятно имаше много разочаровани, когато телевизионното шоу приключи само пет години по-късно.

Топ формата на Блейк Лайвли

Топ формата на Блейк Лайвли

Как излежда актрисата само няколко месеца след раждането

За това никак не е чудно, че през 2021 г. излезе продължение на сериала - макар че надали нещо би могло да надмине оригинала.

А кои бяха главните действащи лица и какво се случва с тях днес - ето какво разкриват от Showbizz Daily.

Блейк Лайвли (Серина ван дер Удсън)

На първо място, разбира се, е известната Серина. Тя започва историята като не особено добронамерено момиче, което бяга от мистериозното си минало и се опитва да се промени.

Образът е пресъздаден прекрасно от Блейк Лайвли, която и до днес остава актрисата, постигнала най-голям успех след края на сериала. Тя участва в редица успешни холивудски продукции и е една от любимите знаменитости на червения килим. Докато снима "Клюкарката", тя има връзка с Пен Баджли в продължение на три години. След като се разделят, през 2012 г. Блейк се омъжва за Райън Рейнолдс, с когото имат вече четири деца.

Лейтън Мийстър (Блеър Уолдорф)

Наричана още Queen B, несъмнено тя е най-харизматичният персонаж от поредицата. Капризна е, обидчива, но и супер интелигентна, и знае как да се справи във всяка ситуация.

Актрисата зад образа все още практикува актьорската професия, но успоредно с това гради и музикална кариера. Има участия на Бродуей с Джеймс Франко и издава един музикален албум. Сред най-актуалните проекти на Лейтън Мийстър е сериалът на ABC Single Parents (2018-2020), където тя е част от главния актьорски състав в 45-те епизода. По време на снимките на "Клюкарката" излиза с колегата си Себастиан Стан, но от 2013 г. е във връзка с актьора и музикант Адам Броуди, за когото се омъжва през 2014 г. Двойката има две деца.

Пен Баджли (Дан Хъмфри)

Ролята му в сериала е на самотно момче. Той е и единственият, който няма много висок стандарт на живот и случайно се озовава в училището St Jude. Заедно със Серина и Блеър, Дан е единственият герой, който се появява във всички епизоди на сериала.

Пен Баджли често е казвал, че не харесва много появата си в "Клюкарката". След сериала се отдава изцяло на музикална кариера - вокалист е на групата Mothxr. Участва в драмата на Netflix You. В личен план се среща и по-късно жени за певицата Домино Кърк, а през 2020 г. става баща за първи път.

Ед Уестуик (Чък Бас)

Първоначално той е неприятен и върви по погрешен път, но след това се трансформира чрез любовната си афера с Блеър Уолдорф. Накрая побойникът дори се превръща в симпатичен персонаж.

Британският актьор Ед Уестуик също се посвети на музиката след шоуто, а по време на участието си в "Клюкарката" е част от рок бандата The Filthy Youth. През януари 2023 г. Уестуик издава сингъл с новата си група For You, в която е фронтмен. Междувременно снима и за големия екран. Но кариерата на Ед претърпява тъмен обрат, когато е обвинен в сексуално насилие. През 2018 г. обаче всички обвинения са отхвърлени поради липса на доказателства.

Чейс Крауфорд (Нейт Арчибалд)

Героят започва сериала като разглезено момче, което получава всичко, което иска, благодарение на фамилията си. В хода на действието обаче образът му се развива - започва да се бунтува срещу родителите си и накрая триумфира със собствените си заслуги.

След сериала кариерата на актьора първоначално малко се забавя. През 2019 г. обаче Крауфорд започва да играе в супергеройския сериал на Amazon Prime The Boys като част от главния актьорски състав на успешния сериал. Чейс винаги е доста дискретен по отношение на личния си живот. Предполага, че в момента е необвързан. В миналото има доста проблеми със зависимост от канабис и дори е бил арестуван.

Тейлър Момсън (Джени Хъмфри)

Тя е малката сестра на Дан Хъмфри. Преди всичко е мило и невинно момиче от работнически квартал, което се опитва да намери своето място сред най-богатите гимназисти в американското общество. В хода на епизодите, тя претърпява физическа еволюция и приема облика на "рок момиче".

Образът на Джени отговаря на темперамента на актрисата Тейлър. Като певица в хард рок групата The Pretty Reckless, тя се трансформира и в личния си живот образа си в рок естетиката - облечена в черно и с тъмен грим.

Кристен Бел дава бира на децата си и не се притеснява от хорското мнение

Актрисата, която дава на 8-годишното си дете да пие бира

Признанието, което направи актрисата

Кристен Бел (разказвачът)

Актрисата, която е гласът зад кадър на "Клюкарката" още от първия сезон, е основна част от сериала. Дори в новото продължение на шоуто Бел пак влиза в тази роля.

Кристен стана известна с участието си в телевизионното шоу "Вероника Марс" и продължи кариерата си на малкия екран в редица други сериали. Превърна се и в незабравима икона на Дисни, благодарение на ролята си на гласа на Анна във франчайза "Замръзналото кралство".