Предвид че има четири деца, последното от които роди едва преди няколко месеца, и лежерния летен сезон, сме изненадани, че Блейк Лайвли продължава да работи с пълна сила.

Червеният бански и малкият секси детайл - Блейк Лайвли в един горещ летен тренд

Червеният бански и малкият секси детайл - Блейк Лайвли в един горещ летен тренд

И как да пресъздадем визията на актрисата

Наред с актьорските си ангажименти, тя усилено развива и собствения си бизнес за напитки - Betty Buzz. За него е казвала, че е създаден с мисъл за семейството ѝ. Баща ѝ Ърнест Браун младши е бил известен като Ърни Лайвли, след като се е отказал от фамилното си име след сватбата със съпругата си.

"Бети беше името на майка му и на сестра му. Освен това Ърни не ми се струва като най-подходящото име за напитки", е разказвала Блейк Лайвли за компанията си.

С Betty Buzz обаче актрисата наскоро си навлече и доста критики, заради това, че не пие, а в същото време предлага алкохолни напитки на пазара. "Пиенето не е моето нещо. Но по дяволите, вкусът е. Домашни рецепти. Истински плод. Истински съставки. Качествен алкохол", рекламира тя новите коктейли на марката си.

И тъй като все пак е лято и сме в разгара на сезона на коктейлите и освежаващите напитки, Блейк Лайвли е доста по-активна напоследък с рекламирането на продуктите от Betty Buzz. А рекламите ѝ са винаги закачливи, цветни и... секси.

В последния от постовете на актрисата в Instagram можем да видим нова фотосесия, правена за линията напитки. На първата от снимките Блейк е в близък план, с козирка, която предвидливо предпазва лицето ѝ от слънцето.

На следващата вече я виждаме в червен бански, докато се охлажда с бутилка Betty Buzz. Последният кадър пък ни показва актрисата в непринуден момент, широко усмихната и небрежно кръстосала крака край басейна.

Блейк Лайвли и Betty Buzz - може ли да рекламираш алкохол, без да пиеш алкохол

Защо Блейк Лайвли си навлече критики от феновете

И как се защити актрисата

С този пост още веднъж си напомняме колко страхотно изглежда Блейк Лайвли няма и половин година след раждането на четвъртото си дете. Тя очевидно е в завидна физическа форма и палаво лятно настроение.