Димитър Бербатов ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Въпреки че наскоро подписа договор с индийския тим "Керала Бластърс", суперзвездата потвърди участието си във впечатляващия футболен спектакъл, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

ВИП билетите за мача на Стоичков свършиха за ден

ВИП билетите за мача на Стоичков свършиха за ден

Футболният спектакъл ще бъде на 20 септември в Стара Загора

Двукратният шампион на английската Висша лига с екипа на "Манчестър Юнайтед" ще бъде част от отбора на Камата и приятели, които ще се изправят срещу едни от най-големите имена на каталунския гранд. Така публиката на стадион "Берое" освен, че ще преживее уникалната емоция на най-грандиозното футболно шоу, ще има възможност отново да се наслади и на великолепната игра на едно от най-добрите български остриета за всички времена.

Христо Стоичков разкри звездния си отбор

Христо Стоичков разкри звездния си отбор

Димитър Пенев е един от треньорите на Камата и приятели

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", в Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Ивентим, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

Откриват изложба за Христо Стоичков в Стара Загора

Откриват изложба за Христо Стоичков в Стара Загора

С уникални фотографии на носителя на "Златната топка"