Легендарното трио от Тексас е вече в столицата ни. ZZ Top пристигнаха в България още тази сутрин придружени от цял конвой рокери, както бе обявено по-рано.

Раннобудните рокери посрещнаха идолите си още на магистралата като потокът от чопъри финишира на стадион "Академик", където довечера ще се проведе заветното шоу.

Преди ZZ Top на сцената днес ще се качи Тома, заедно със своята банда. Момчетата ще забият сет от 30 минути с парчета като "Come Together" (Аеrosmith), "Crying in the Rain" (Whitesnake) и други рок класики, както и авторски песни от албума „Герой".

Вратите на стадиона ще отворят точно в 17 часа, а концертът ще започне в 18 и 30 часа.

Още една банда ще подгрее триото. Това са Down&Out от Гърция, чийто сет ще започне едва час преди ZZ Top да заемат местата си на сцената. Групата е била поканена за съпорт на шоуто на тексасците в Атина, но тогава Down&Out вече са имали поет ангажимент за тур в Ирландия. Мечтата на блус и рок групата от съседната ни държава обаче ще стане реланост в София.

Билети можете да намерите в мрежата на eventim.bg, включително веригите магазини Пикадили, Германос и Техномаркет. Пропуските се продават на цени от 50 лв, 60 лв, както и 80 лв за фен зона.