Ниво 2 на подземния паркинг на Сити Център София се превърна в огромен клуб в петък вечер по случай първото парти на "Метрополис" за 2008 година. Специален негов гост бе Шарам от дуото Дийп Диш.

Още на слизане от горе се чуваха бийтовете от саунда долу. За щастие, главозамайващи опашки нямаше, но вътре дебнеше друга изненада - е, не чак дотам изненада. Както много от феновете предположиха, и този път имаше сериозна липса на кислород за сметка на цигарен дим.

Това е вторият опит на организацията да направи парти в подземния паркинг. Първият бе миналата година на 17 февруари, когато гост беше Джон Дигуийд.

Тази година партито оправда очакванията. Като изключим неприятния задух, имаше достатъчно място и звукът беше на ниво. За доброто настроение на публиката се погрижиха още 15 танцьорки, множество плазмени екрани и лазери.

Към 1 часа зад пулта застана първият гост от Маями - Седрик Жерве, познат на българската публика от участията си в клуб "Червило". Сетът на Седрик продължи близо 2 часа и нажежи обстановката за дългоочаквания момент, когато мястото му бе заето от Шарам.

Хедлайнерът на вечерта се появи зад пулта около 3 часа и бе възторжено посрещнат от феновете си. Легендарният член на Дийп Диш зарадва купонясващите с уникален текхаус сет, като към края се отчете и с известно минимъл звучене. Шоуто му доведе феновете до истинска еуфория.

От българска страна в партито участие взеха Ясен Петров, DJ Стивън и DJ Смърф.

Купонът се отличи с добро ниво на организация и интересно разположение на сцената и останалите компоненти на партито.