Един от най-добрите съвременни DJ-и в света Paul Van Dyk ще кацне с частния си самолет в София на 18 април, когато е партито му в Зимния дворец.

Той ще отседне в един от най-луксозните хотели у нас. Всичко това е задължително за звезда от неговата величина, но в останалите си изисквания към организаторите той се оказва доста скромен. Преди сета в Зимния дворец той е поискал единствено топла храна, портокалов сок и цяла кана кафе с мляко.

Специално за първото гостуване на електронния идол у нас, Зимния дворец ще посрещне гостите си в неузнаваема, пищна обстановка. 90 полилея - всеки с различен размер и уникален вид ще висят от 12 метровия таван, а две красавици ще летят над публиката в люлки от въжета.

Ефектната украса ще бъде доставена на място с цял камион, а за декорацията ще се погрижи екип от 20 души. Поне две денонощия ще са необходими, за поставянето на всеки детайл на мястото му, за това екипите ще работят без почивка цели две денонощия.

Отделен допълнителен ефект към декора и цялата парти картина ще бъдат специалните авторски костюми, носени от 10 танцьорки през цялата нощ. Дизайерите им вече загатнаха за някои от тях - костюм на "момиче птица" - обшит с хиляди естествени пера и цветни камъни, и уникален светещ костюм - стилен акцент сред черно-белия декор.

Останалите изненади все още се пазят в тайна, но едно е сигурно - всеки гост ще се почувства специално във Великденската нощ. Преди сета на Paul Van Dyk зад пулта ще застане родния DJ Steven, а след немският гост феновете ще се забавляват с bg Trance DJ - Veselin Tasev. Двамата бяха избрани лично от Paul Van Dyk за съпорт на вечерта.

В интервю по повод гостуването си в България идолът на милиони по света споделя, че за него няма значение дали пуска в клуб или на фестивал и колко голяма е публиката му  - "важното е хората да са отворени и да се забавляват". За това "очаквам всички настроени за парти на 18-ти април в София".

Организаторите от Жокер медиа напомнят, че билетитe за партито са с цена 45лв, и все още могат да се намерят в Билетния център в НДК, касата на Тайфун в Зимния дворец, магазините на Germanos, Office1Superstore, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. В деня на събитието цената на билета ще бъде 55лв.

В офиса на Жокер медиа могат да бъдат закупени и вип билети с цена 65лв, като тяхното количество е ограничено. В залата няма да бъдат допускани лица под 18 години, за това всеки закупил си билет трябва да носи и личната си карта.