През последните 13 години Метрополис са направили близо 93 партита с международно ди джей участие, над 100 световно признати майстори зад пулта и единствените, които са  доставили на родна земя величия като Carl Cox, John Digweed, Richie Hawtin, SvenVath, Dubfire и Orbital,  повече от 300 000 посетители, първите улични паради и най-големите партита на плажа, собствено радио шоу, 3 корици за списания и към това прибавяме 5 номинации на тазгодишните награди SEEME.

На 16 май най-елитното електронно движение у нас ще отпразнува  в София тринадесетия си рожден ден със световната суперзвезда-диджей Sasha.  Седмият в света(DJ MAG TOP100) Аlexander Coe през 2007 ожънa овациите на гилдията си с парчета като Mongoose, Park It In The Shade и Who Killed Sparky, a самият техно лорд Sven Vath го нарече изненадата на сезон 2008 в Ибиса.

Само след 10 дни Зимният дворец на Спорта ще бъде преобразен за пореден път в най-голямата дискотека на Балканите, а главни виновници за растящото  като лавина очакване за култова вечер са естествено Стивън, Ясен Петров, Смърф  и Иво Рачев.  

Специално за рождения си ден организаторите са се постарали достойно за многобройните си ВИП гости, които следващата събота ще се радват на най-добрата позиция в залата.

"През последните няколко години инвестираме доста усилия и средства,за да подобряваме и разширяваме ВИП зoната, която расте заедно с последователите и приятелите ни", разкава ди джей Стивън.

На 16 май над 100 квадратни метра празнично декорирани платформи с барове и мека мебел от двете страни на сцената ще бъдат свързани с мост зад диджея осигурявайки на специалните гости свобода на движение и пряк контакт с подиума на рождениците от Метрополис и ди джейския пулт.