Сериалите на медицинска тематика са доста, но едва ли скоро ще ни омръзне да ги гледаме. Просто защото са много интригуващи.

А когато са базирани и на истинска история, няма какво да ни спре да ги гледаме. Точно такъв е случаят с "В твоите ръце". Италианският сериал се опира на вдъхновяващата история на доктор Пиерданте Пичони, чийто живот се променя напълно след инцидент.

От лекар, той става пациент, и от учител - ученик, но сграбчва втория шанс, който му е даден. Историята е разказана през погледа на доктор Андреа Фанти (Лука Арджентеро), начетен и обещаващ лекар, който ръководи катедра по вътрешните болести.

Снимка 548370

Източник: AXN

След един инцидент обаче животът му е поставен на карта. Доктор Фанти оцелява, но губи паметта си в следствие на черепно-мозъчна травма. И така не помни нищо от последните 12 години от живота си. А светът може да бъде много стряскащ, когато не помниш дори собственото си семейство.

В 16 епизода сериалът ще ни покаже дългото и трудно пътуване към намирането на собствената идентичност на доктора, но и много други интересни клинични случаи.

Снимка 548371

Източник: AXN

Премиерата на "В твоите ръце" е на 1 октомври от 21 ч. по AXN, като нов епизод ще бъде излъчван всеки петък в същия час.

Веднага след това пък ще можем да видим какво се случва в друг медицински сериал - "Добрият доктор", който ще дебютира със своя четвърти сезон по AXN.