След толкова много говорене и писане за "Спайдърмен: Няма път към дома" на всеки, който не е гледал филма, сигурно му е крайно интересно каква е цялата тази еуфория около него.

"Спайдърмен: Няма път към дома", CinemaScore и поредното постижение на филма

Поредно постижение за "Спайдърмен: Няма път към дома"

Този филм сякаш няма спиране

Отговорът определено не е еднозначен, но поне за нас присъствието на толкова много злодей от предните филми за Спайдърмен с участието на Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд е голям плюс и предизвиква вълнение.

Особено присъствието на Зеления гоблин, който отново е изигран от Уилем Дефо. Според нас това определено е един от най-добрите злодеи от комиксите за Спайдърмен, а играта на Дефо прави нещата дори още по-добри.

От интервю на актьора за     разбираме, че той всъщност е имало едно условие към продуцентите, за да влезе отново в ролята. И това условие не е имало нищо общо с парите. Не, Дефо твърди, че е държал той да изпълнява всички бойни и екшън сцени.

Когато предложението да участва е било отправено, не е имало сценарий и той не е знаел точно колко голяма ще бъде ролята на Гоблина в "Спайдърмен: Няма път към дома". Не е искал да се съгласи на нещо като временно показване на екран за едва няколко минути. 

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Спайдърмен: Няма път към дома"

Много злодеи, много теории и само една истина

Според Уилем Дефо, участието в сцените, изискващи физическа подготовка и натоварване те свързват с героя и един вид по този начин си заслужаваш правото да го изиграеш.