На който не му се е вярвало, вече трябва да повярва, че "Спайдърмен: Няма път към дома" започна да ниже рекорди само няколко дни след пускането си по кината.

"Спайдърмен: Няма път към дома" и рекордните приходи в бокс офиса

Историческо представяне в бокс офиса за "Спайдърмен: Няма път към дома"

Никой и нищо не може да спре Питър Паркър

Веднага, разбира се, започнаха да витаят слухове за бъдещето на супергероя, но едва много скоро ще разберем какво точно ще бъде то. Докато сме в трепетно очакване, ще обърнем внимание на още едно постижение, с което филмът може да се похвали.

Според The Hollywood Reporter, "Спайдърмен: Няма път към дома" вече се намира в елитната компания на други три филма на Marvel със супергерои. Третият самостоятелен филм за Питър Паркър е с оценка A+ (най-високата) в сайта CinemaScore, който отчита оценките на хората, отишли на кино, за да го гледат.

Останалите три филма, които могат да се похвалят със същото постижение са "Отмъстителите" (2012 г.), "Черната пантера" (2018 г.) и "Отмъстителите: Краят" (2019 г.).

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Спайдърмен: Няма път към дома"

Много злодеи, много теории и само една истина

Три анимирани филма за супергерои също са част от свитата с най-високи оценки. Това са двата филма за "Феноменалните" и "Спайдърмен: В Спайди-вселената". Освен това, "Спайдърмен: Няма път към дома" е 91-ият филм, който бива оценен с A+ от публиката.