Не ни питайте, защото и ние нямаме никаква представа кога 2021 г. се изниза като през задния вход и от нея остана само един-единствен месец.

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Нина Добрев атакува стрийминг платформата с романтична комедия

Но няма как нито да върнем времето назад с няколко месеца, нито да удължим годината с още няколко. Затова ни остава само и единствено да се насладим на последния за 2021 г. месец, който ще предложи и доста почивни дни.

Дни, които със сигурност ще има с какво да запълним, защото и тази година Netflix са се престарали и изборът е голям. Но ето какво ни грабна окото на първо четене.

The Power of the Dog

Започваме месеца с филм, който за първи път ни грабна с факта, че Бенедикт Къмбърбач влиза в една от главните роли. А и The Power of the Dog е първият пълнометражен филм, режисиран от Джейн Кeмпиcн от над 10 години.

Действието в него се развива през 20-те години на миналия век в Монтана, където се срещаме с братята - Фил (Къмбърбач) и Джордж Бърбанк (Джеси Племънс). Двамата може и да управляват заедно ранчо, но са коренно различни като хора.

Бенедикт Къмбърбач, The Power of the Dog и натравянето му с никотин

Жертвата на Бенедикт Къмбърбач

За ролята си в The Power of the Dog

Докато Фил и избухлив, сприхав и обича да тормози всички около себе си, то Джордж е точната противоположност. Нервите и егото на първия обаче са поставени на изпитание, когато брат му се жени за вдовицата Роуз (Кирстен Дънст).

А освен нея, Джордж довежда вкъщи сина ѝ, който Фил започва да тормози, защото поведението му е много по-различно от това на каубоя, за какъвто той се взима. Въпросът е дали двамата братя ще успеят да се спогодят и ще може ли един различен с държанието си тинейджър да се впише в тази сурова среда.

The Power of the Dog е в Netflix от 1 декември

The Unforgivable

Продължаваме месеца подобаващо със Сандра Бълок. И тук, както в Bird Box, ще ѝ се налага да оцелява, но няма да има апокалипсис, а съвсем нормална човешка история.

Рут (Бълок) е прекарала последните 20 години от живота си в затвора заради убийство. Сега, когато вече е на свобода, тя просто иска да се впише в обществото и да се опита да изгради нов живот от нулата.

Сандра Бълок, Брад Пит, Bullet Train и първият филм, в който двамата ще си партнират

Сандра Бълок и Брад Пит за първи път заедно на екран

Очакваме Bullet Train с нетърпение

Но въпреки че са изминали толкова много години, все още има хора от квартала ѝ, които помнят какво е направила и искат да ѝ стъжнят живота. Междувременно Рут се опитва да открие малката си сестричка, която не е виждала от 20 години, но и това няма да е никак лесно.

The Unforgivable е в Netflix от 10 декември

The Witcher

И най-сетне идва ред на сериала, за който се вълнуваме най-много през месеца и очакваме вече от две години. Вторият сезон на The Witcher няма да има толкова объркани времеви сюжетни линии, колкото първият имаше, което е супер.

В него ще видим през какви нови опасности и изпитания ще бъдат поставени Гералт (Хенри Кавил) и верният му приятел Лютичето. И освен всичко, разбира се, ще има много убийства на различни чудовища, които пък се оказва, че са необичайно активни.

Хенри Кавил, Кристофър Хивджу, The Witcher и как актьорът се пошегува с колегата си

Когато Хенри Кавил влезе в ролята на шегаджия

Вещерът може и да бъде забавен

Дали идва краят на света, както повечето хора си мисля - едва ли, защото самият вещер вече е преживял няколко подобни "края". Цири, от своя страна, ще започне обучението си в Каер Морхен - убежището на малкото останали на Континента живи вещери.

The Witcher е в Netflix от 17 декември

През месеца на празници и подаръци може да обърнем внимание също така на третият сезон на Lost in Space (1 декември), Single All The Way (2 декември), The Hand of God (15 декември), вторият сезон на Emily in Paris (22 декември), Don't Look Up (24 декември) и Brain on Fire (29 декември).