Малко повече от седмица ни дели от премиерата на "Тор: Любов и гръмотевици", като билетите са вече в продажба за най-нетърпеливите.

Натали Портман, "Тор: Любов и гръмотевици" и подготовката ѝ за ролята

Колко време е отнело на Натали Портман, за да стане супергерой

Истинско предизвикателство

Без бой си признаваме, че и ние нямаме търпение да видим какво ни е подготвил Тайка Уайтити. Особено след хвалебствените първи коментари за филма. От гостуване на новозеландския режисьор във вечерното предаване на Стивън Колбърт разбираме, че ще има една голям изненада.

Още в трейлъра се вижда как Тор е изправен на нещо като съд пред Зевс (Ръсел Кроу). И след само едно махване на ръката на Зевс, Тор остава както майка го е родила. Но долната част от тялото му е замъглена, разбира се.

Е, от думите на Уайтити става ясно, че във филма този подход няма да бъде използван и ще видим задните части на Тор в пълния им блясък. В интервю за Variety пък Крис Хемсуърт казва, че е била негова мечта да си покаже дупето във филм за Тор.

Според него още от първия филм, когато си е свалил тениската, се е родила идеята да остане напълно гол. Е, до момента това така и не се случваше, но 10 години по-късно явно ще му се получи. В интервюто с Колбърт, Тайка Уайтити казва също, че в "Тор: Любов и гръмотевици" има доста неща и от митологията.

"Тор: Любов и гръмотевици", Marvel и изненадата с продължителността на филма

Изненадата на "Тор: Любов и гръмотевици"

Колко дълъг ще бъде филмът

Като например огромен викингски кораб, който се носи из Космоса, теглен от гигантски кози. Е, след тези кози вече и на най-търпеливите не им остана търпение да гледат филма...