През уикенда в социалните мрежи стана доста напечено, защото по някакви неведоми пътища изтече трейлърът на Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man: No Way Home, Том Холанд и драмата с изтеклия трейлър на филма за Спайдърмен

Драмата с трейлъра на Spider-Man: No Way Home

Какво точно се случва

Sony и Disney реагираха светкавично и бързо започнаха да свалят споделените видеа. Но битката със социалните мрежи е доста неравностойна, така че не им трябваше много време, за да пуснат официално трейлъра.

И от него се потвърждават няколко неща. Едното е, че Доктор Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) и Доктор Октопус (Алфред Молина) наистина ще вземат участие във филма. За това се говореше от доста време, но вече можем да бъдем сигурни.

Другото е, че Зеленият Гоблин (Уилем Дефо) и Електро (Джейми Фокс) също ще бъдат на линия. Последните трима са злодеи от по-старите филми на Sony, които не са част от киновселената на Marvel, и в тях в ролята на Питър Паркър влизат Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд.

От трейлъра става ясно, че цялата общественост е настроена срещу Спайдърмен, а и знае истинската му самоличност, благодарение на Мистерио (Джейк Джиленхол) и събитията от "Спайдърмен: Далече от дома".

На Питър всичко това не му харесва, защото застрашава спокойния му живот и добре развиващите му се взаимоотношения с Ем Джей (Зендая). Затова и търси помощ от Доктор Стрейндж, който се опитва чрез магия да заличи случилото се, но нещата се оплескват стабилно.

Алфред Молина, "Спайдърмен 3" и участието на актьора във филма като Доктор Октопус

Още един стар злодей се завръща в новия Спайдърмен

Пълна лудница

Така всъщност се появяват добре познатите ни злодеи, загатват се още няколко и мултивселената е факт. Трейлърът не дава отговор на въпроса дали ще видим и Магуеайър, и Гарфийлд също във филма, но определено ни кара да го очакваме с нетърпение.

Премиерата на Spider-Man: No Way Home е на 17 декември