Marvel Studios направиха така, че на човек да му стане трудно да е в крак с всички филми и сериали от киновселената им.

Поредният, който се задава на хоризонта, е She-Hulk: Attorney at Law. Той беше един от най-очакваните лично от нас сериали, защото много харесваме Хълк (Марк Ръфало), а вече има и трейлър, който още да погъделичка любопитството ни.

Да, в сериала ще видим Брус Банър, така де, Хълк, но не той ще бъде водещото лице, а неговата братовчедка Дженифър Уолтърс (Татяна Маслани). За разлика от Брус, Дженижър е далеч от науката, но пък нейната страст е друга - правото.

Но тя не се е фокусирала върху какви да е случаи, а върху такива, в които са замесени хора със суперсили. От трейлъра разбираме, че Дженифър ще се превърне в женската версия на Хълк. И да, страхът и гневът и при нея ще бъдат основните неща, с които да внимава.

Трейлърът обаче не ни подсказва как се е сдобила със суперсилите си. В комиксите това се случва след животоспасяващо кръвопреливане от Брус, но тук за момента нищо подобно не е загатнато.

Татяна Маслани, She-Hulk и отхвърлянето на новината за участието ѝ в сериала

Объркването и фалшивите новини около новия сериал на Marvel

Какво се случва с Татяна Маслани и She-Hulk

Е, няма да се наложи да чакаме кой знае колко много, за да разберем, защото She-Hulk: Attorney at Law трябва да бъде пуснат в Disney+ на 17 август.