За нас Салма Хайек е една от най-забавните знаменитости. Затова и въобще не ни учудва фактът, че има за домашен любимец... бухал.

Салма Хайек, The Hitman's Wife's Bodyguard и танцът й на “... Baby One More Time“

Салма Хайек - отново във вихъра на танца

Ето каква е причината този път

Нощната птица се казва Керинг и по принцип Салма я подарява на съпруга си Франсоа-Анри Пино по повод Свети Валентин през 2009 г. И няма нищо случайно в подаръка й - Пино е СЕО на компанията Kering, чието лого е бухал.

Днес Хайек е толкова привързана към домашния любимец, че той спи в спалнята й и често се сгушва у нея, но само когато съпругът й отсъства.

В шоуто на Елън Дедженерис Салма споделя, че колкото и да обича Керинг, отглеждането му понякога е истинско предизвикателство.

И разказва за един инцидент, когато на гости в дома й отива носителят на Грами - Хари Стайлс. Певецът остава изненадан, когато вижда Керинг върху рамото на домакинята. Дотук добре, но бухалът после каца върху главата му и изплюва топка от косми на плъх.

Що се отнася до реакцията на Хари Стайлс, Салма казва: "Той беше супер готин, дори и след като това се случи." И продължава: "Той е толкова добър. Той е най-добрият." Вярваме й, особено след неприятната случка.

Изпълнителят на хита "Sign of the Times" не е първият, който грам не очаква да бъде посрещнат от бухал в къщата на Хайек.

"Виждала съм големи момчета, работници, да крещят силно, щом видят Керинг да лети над тях. Дори от змия не биха се изплашили толкова, но това е защото не го очакват. Намирам го за весело. Не го правя нарочно, но когато се случи, ми е приятно", цитират Салма Хайек от Bustle.