Disney доста сериозно са се заели да възродят почти всички герои, с които разполагат в портфолиото си. И не говорим само за Малката русалка, Круела и компания, а и за Снежанка.

"Круела", Ема Стоун, Disney и продължението, което се подготвя

Ще има ли продължение на "Круела"

Добра новина

От The Hollywood Reporter разбираме, че студиото е решило официално да създаде игрална версия на популярния анимационен филм. Дори са избрали актрисата за ролята на Снежанка.

Това ще бъде Рейчъл Зеглър, която ще направи дебюта си на голям екран в "Уестсайдска история" в края на тази година. С режисирането ще се захване Марк Уеб ("Невероятният Спайдър-мен", 2012 г.).

За момента не е ясно другите две ключови роли - тази на мащехата и тази на принца, на кого ще бъдат връчени. Е, както не знаем и дали ще ги има и седемте джуджета. Знаем обаче, че освен добре познатите ни песни "Heigh-Ho" и "Someday My Prince Will Come" към саундрака ще бъдат добавени и нови.

Очакванията са работата по филма да започне през 2022 г. А името на Рейчъл Зеглър ще чуваме все по-често, защото освен във вече споменатите два филма, ще я видим и в Shazam! Fury of the Gods.