Много преди да видим визията на Джеймс Гън за "Отрядът самоубийци" стана ясно, че се подготвя spin-off сериал за един напълно нов герой Миротвореца (Джон Сина).

"Отрядът самоубийци", Джеймс Гън и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Отрядът самоубийци"

Джеймс Гън прави показно как могат да изглеждат филмите със супергерои (в случая със злодеи)

Имаше колебания относно това решение, защото още не се знаеше дали "Отрядът самоубийци" няма да се окаже провал като предшественика си. А и героят не е добре познат.

Но очевидно Гън е убедителен, защото сериалът е заснет, а през изминалия уикенд на DC Fandome видяхме и първи трейлър, който даде хляб за размисъл.

Още от първите няколко секунди разбираме, че Peacemaker ще запази тона на "Отрядът самоубийци", което доста ни допада. Кристофър Маркс, познат като Миротвореца, е все още в болница след като по чудо е оцелял от действията във филма.

Грози го затвор, но му се предлага възможност да го избегне, която той просто не може да откаже. Защото е свързана със секретни мисии, ловене на лошите и най-важното за него - запазването на мира.

Ще си има екип, който да му помага и допълва. На Маркс ще му се наложи да се спогоди отново с баща си, а най-шантавото е, че ще развие доста странни приятелски отношения с орел.

Peacemaker, Джон Сина, Джеймс Гън и новият сериал със супергерой

Задава се нов сериал със супергерой

Какво ни готвят Джон Сина и Джеймс Гън

Peacemaker ще бъде пуснат в HBO Max от 13 януари, като Джеймс Гън е написал всички осем епизода и режисирал пет от тях.