От доста време очакваме с нетърпение да разберем дали "Отрядът самоубийци" (The Suicide Squad) на Джеймс Гън ще се окаже по-добър от филма от 2016 г.

The Suicide Squad, Black Adam, DC FanDome и тийзъри на двамата филма

Първи поглед към Дуейн Джонсън като антигерой

Става напечено

Като основната причина не са добавянето на нови герои, а именно фактът, че режисьорът на "Пазителите на галактиката" се зае с него. И понеже знаем на какво е способен се обнадеждихме.

Е, след като видяхме първия трейлър, не сме чак толкова убедени, че "Отрядът самоубийци" ще бъде нещо чак толкова по-добро, но няма да избързваме със заключенията.

От трейлъра не става ясно каква точно нова мисия е възложена на обновения отряд, но тя отново ще бъде опасна и само те ще могат да се справят с нея. И отново - ако решат да не спазят договорката си с правителството - имплантираният в черепите им експлозив ще се погрижи да не стигнат далеч.

Добрата новина е, че Харли Куин (Марго Роби) отново ще бъде част от бандата. Направо не си представяме филма без харизматичното ѝ присъствие.

Но там има един куп нови лица, сред които Bloodsport (Идрис Елба), Blackguard (Пийт Дейвидсън) и Peacemaker (Джон Сина). Като предполагаме, че Peacemaker ще бъде сред главните действащи лица, защото все пак за героя вече има обявен самостоятелен сериал.

Но от всичко най-силно впечатление прави King Shark - акула, която обаче прилича и на човек, защото ходи на два крака и носи шорти. Разбира се, акулата е изцяло плод на компютърно генерирани ефекти, но интересното е, че Силвестър Сталоун ще я озвучи.

Силвестър Сталоун, The Suicide Squad и участието на актьора във филма

Силвестър Сталоун влиза в The Suicide Squad

Нова изненада от Слай

Друго яко нещо, което разбираме от трейлъра, е, че филмът ще бъде категоризиран като 18+, защото ще има доста нецензурни думи и кръвопролитие. Не всеки ден се вижда как акула на два крака налапва цял човек с помощта на ръцете си, нали?

Премиерата на "Отрядът самоубийци" е насрочена за този август