Признаваме си, че дебютното издание на DC FanDome ни хареса наистина много, защото сме големи фенове на супергероите.

Първи трейлър на The Batman на Мат Рийвс с Робърт Патинсън като Батман, Зои Кравиц като Жената-котка

Най-после трейлър на новия "Батман"

От мрачен по-мрачен

И как няма, при положение, че благодарение на онлайн събитието видяхме първи трейлър на The Batman на Мат Рийвс, който очакваме с голямо нетърпение.

Бяхме подразнени и за други два филма, които ще гледаме със сигурност. Става дума за The Suicide Squad и Black Adam.

Все още не знаем със сигурност дали The Suicide Squad ще е продължение на "Отряд самоубийци" от 2016 г. По принцип такава е идеята, но намираме за странен факта, че бъдещият филм е прибавил само едно The към заглавието си.

На DC FanDome Джеймс Гън, който беше натоварен с нелеката задача да поправи всички грешки от предния филм, не показа тийзър или пък трейлър, а само кадри от снимачната площадка.

От тях виждаме, че Харли Куин, (Марго Роби), Рик Флаг (Джоел Кинаман), Капитан Бумеранг (Джай Кортни) и Аманда Уолър (Виола Дейвис) ще бъдат част и от новия филм. Сред новите попълнения пък ще бъдат Идрис Елба, Майкъл Рукър и Джон Сина.

Видените кадри ни допадат, а и Джеймс Гън твърди, че The Suicide Squad е най-големият и мащабен филм, по който е работил до момента.

Премиерата е насрочена за 6 август 2021 г.

Като фенове на Дуейн Джонсън няма как да не чакаме с нетърпение е първото му превъплъщение в супергерой. Добре де, по-скоро антигерой, защото Black Adam е точно такъв.

Снимките трябваше вече да са започнали, но не са заради пандемията, разбира се. Скалата обаче съвсем успешно подхрани интереса ни с кратък тийзър. Понеже камерите все още не са се завъртяли и нищо не е заснето, виждаме изцяло компютърно генерирани изображения на Black Adam.

От тях ни става ясно, че героят на Джонсън твърде дълго е бил в изгнание, но сега е готов да си върне тъпкано на всички. Скалата каза също така, че във филма ще видим и Justice Society of America, екип от супергерои на DC, които до момента са били само в комиксите.

И като част от този екип ще видим Hawkman, Doctor Fate, Cyclone и Atom Smasher. Към момента знаем, че в ролята на Atom Smasher ще влезе Ноа Сентинео, но за другите супергерои още не е ясно.

Премиерата на Black Adam е предвидена за 2021 г.