Представа си нямаме как се случи, но ето че още един месец отиде в историята. Месец, в който определено не скучахме в какъвто и да било аспект.

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

2021 г. започва обещаващо

Надяваме, че и през февруари няма да ни е скучно, но пък искаме положителните новини и неща, които ще ни се случват, да преобладават. Докато за това можем само да се надяваме, то със сигурност знаем с какво Netflix ще ни изненадат. Ето и заглавията, които приковаха вниманието ни.

Firefly Lane

Започваме месеца с един много сладък сериал. Firefly Lane е базиран на книгата на Кристин Хана "Алеята на светулките" и ще ни покаже за пореден път, че истинското приятелство е вечно.

Ще се убедим в това, когато видим как две приятелки преминават през различни и трудни, и щастливи моменти заедно в продължението на цели три десетилетия.

В главните роли пък са Катрин Хейгъл и Сара Чолк, което определено ни заинтригува, защото ги харесваме.

Firefly Lane е в Netflix от 3 февруари

Malcolm & Marie

Това определено е филмът, който очакваме с най-голямо нетърпение. И то още от юли миналата година, когато разбрахме за него.

Malcolm & Marie е сред първите филми, заснети по време на пандемия преди Холивуд официално да се върне на работа поетапно, разбира се.

Зендая, Джон Дейвид Уошингтън, Malcolm & Marie и противоречията около възрастовата им разлика

Истината за възрастта на Зендая

Тийнейджърка или не

Малкълм (Джон Дейвид Уошингтън) го бива в създаването на филми и заедно с приятелката си Мари (Зендая) се прибира след премиерата на последния си, който е почти сигурен, че ще се окаже успешен.

Но вечерта бързо започва да придобива мрачни нотки, когато двамата започват да говорят както за връзката си, така и за предишните си любовни преживявания. Което пък ще постави любовта между Малкълм и Мари пред изпитание.

Malcolm & Marie е в Netflix от 5 февруари

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Този февруари ще видим първия сезон от поредица от документални епизоди, посветени на митологията и мистерията около някои от най-известните места, на които са се случвали убийства и престъпления.

В сезона пък ще бъде сложен под лупа хотел "Сисъл" в Лос Анджелис, който през годините си е спечелил реноме на наистина мистериозен, дори плашещ хотел заради убийства и изчезванията на хора.

Като безследно изчезналата Елиса Лам, която се "изпарява", след като отсяда в хотела. След огромния медиен интерес в крайна сметка тялото ѝ е намерено в резервоар с вода, намиращ се на покрива на хотела.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel е в Netflix от 10 февруари

To All The Boys: Always and Forever

На феновете на Лара Джийн и Питър Камински може и да не им се иска, но To All The Boys: Always and Forever е третият и последен филм от поредицата.

The Kissing Booth, To All the Boys, Netflix и ще има ли още филми от франчайзите

Netflix приключват с два от успешните си франчайзи

Тъжна новина за феновете на The Kissing Booth и To All the Boys

В него ще видим как любовта и връзката между двамата тийнейджъри ще трябва да премине през нови трудности, но въпросът е дали ще успее да оцелее.

Ще бъде интересно, защото двамата трябва да мислят за бъдещето си в университета, но желанията им ги разделят в двата края на страната. Лара е привлечена от възможността да живее в Ню Йорк, докато Питър следва плана си за Станфорд, Калифорния.

To All The Boys: Always and Forever е в Netflix от 12 февруари

Pelé

Завършваме месечната селекция с документален филм, който си е направо задължителен за гледане от всеки фен не само на футбола, но и на спорта като цяло.

Филмът ще ни покаже гения на Пеле, който от малко момче с много талант се превръща в национален герой през 1970 г. Ще видим архивни кадри и интервюта с легендарни съотборници на бразилеца.

Pelé ще ни даде възможността да надникнем в онзи 12-годишен период от време, в който Пеле, единственият футболист, печелил три световни титли, покорява сърцата на футболните фенове завинаги.

Pelé е в Netflix от 23 февруари 

През февруари може да обърнем внимание също така на Strip Down, Rise Up (5 февруари), Space Sweepers (5 февруари), Nadiya Bakes (12 февруари), Buried by the Bernards (12 февруари), Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie (16 февруари) и I Care A Lot (19 февруари).