На Никълъс Холт може и да му се размина да изиграе ролята на злодея в "Мисията невъзможна 7", защото пандемията размести графиците и направи участието му невъзможно, но актьорът продължава да търси нови предизвикателства.

"Мисията невъзможна 7", Никълъс Холт, Есай Моралес и оттеглянето му от филма

"Мисията невъзможна 7" сменя злодеите

Короновирусът обърква всичко

От Deadline разбираме, че Холт ще участва във филма Renfield, който е част от чудовищната вселена, която Universal създават. В него на фокус ще бъде герой на име Ренфийлд.

Уж обикновено име, но не точно. Той е обсебен от идеята за безсмъртие и си мисли, че пиенето на човешка кръв ще му я осигури. Ето защо не след дълго става верен слуга на Дракула.

Това не е първият филм, в който лоялният последовател на Дракула ще се появи на екран, като това вече се е случвало през 1931 г. и 1992 г. За момента няма подробности около сюжета, като дори не се казва точно в коя роля ще влезе Холт. Но по всяка вероятност ще е именно тази на Ренфийлд.

The Tomorrow War, Крис Прат, Amazon Prime Video и трейлър на филма за извънземна инвазия

Крис Прат ще се бие с извънземни в бъдещето

Интригуващ трейлър на The Tomorrow War

Знаем обаче, че Крис Маккей, който режисира The Tomorrow War с Крис Прат, ще седне на режисьорския стол. По-интригуващото е, че Renfield е по история на Робърт Киркман - създателят на The Walking Dead.