Феновете на Marvel определено трябва да са доволни, защото освен високобюджетни филми, киновселената се разрасна и със сериали.

През изминалата година видяхме първите няколко от тях, а съвсем скоро предстои да видим и един за напълно нов герой. Moon Knight ще въведе Стивън Грант (Оскар Айзък) в киновселената и ще разберем какви точно са неговите супер сили.

От първия разпространен трейлър, честно казано, не става ясно, а само се нахвърлят някои фрагменти от историята, които да запалят интереса. Разбираме, че Грант е съвсем обикновен човек, който работи в магазин за подаръци в музей.

По неясни обстоятелства обаче започва да има проблеми със съня и започва да си мисли, че не може да различи реалния свят от сънищата. Една вечер в музея пък намира ключ и звънящ телефон. Когато отговаря на повикването, обаждащата се жена го нарича Марк...

Оказва се, че Марк е наемник, а по някакъв начин със Стивън делят едно и също тяло. Наистина доста заплетено. Надяваме се, че следващия трейлър ще разясни доста неща. А ако не го направи, то самият сериал със сигурност ще го.

По план Moon Knight трябва да бъде пуснат в Disney+ (но не всички епизоди накуп, разбира се) на 30 март.