Както доста често се случва, на продуцентите им светва, че някой сериал има огромна фен база, едва когато чуят недоволството им от новините, че ще бъде прекратен.

"Манифест", NBC, Netflix и ще спасят ли сериала

Има ли надежда за "Манифест"

Може ли да има драматичен обрат на събитията

Горе-долу такова е положението и с "Манифест". Третият сезон на сериала беше излъчен в САЩ в началото на пролетта и стана ясно, че NBC са се отказали от идеята за четвърти сезон. 

И докато феновете на сериала там щурмуват социалните мрежи в опит да го спасят, ние разбираме, че съвсем скоро ще можем да го видим и у нас. Премиерата на трети сезон на "Манифест" ще бъде на 5 септември в HBO GO.

И на фона тези добри новини се задават още. Усилията на Netflix да спасят сериала и да продуцират поне още един сезон може и да се увенчаят с успех. Според Deadline, Warner Bros TV и стрийминг платформата са много близо до сделка за четвърти сезон.

Още по-обнадеждаващото е, че са започнали преговори и с актьорския състав за подписването на нови договори, както и със сценаристите. От месец юни насам пък "Манифест" е в челото на класациите на Netflix по гледаемост.