"Манифест" може и да не е най-добрият сериал, който някога сме гледали, но определено има интересна концепция, привличаща зрители и фенове.

Първи поглед към Manifest

Когато самолетът се превърне в машина на времето

Ще видим за какво става въпрос в сериала на NBC и Universal

Първите два сезона можем да гледаме в HBO GO, като се надяваме, че третият също скоро ще бъде добавен. Премиерата му в Щатите вече мина и въпреки че рейтингът на сериала е висок, от NBC решиха да не го подновяват за четвърти.

Това беше нонсенс за феновете, но такова е положението. А може би не, защото има надежда. Според Deadline, NBC и Netflix (в Щатите сезоните на сериала са достъпни именно в стрийминг платформата) са влезли в преговори с Warner Bros TV за евентуалното продължаване на "Манифест" с четвърти сезон.

Причината Netflix да размислят е, че сериалът се радва на доста сериозен интерес от страна на потребителите на стрийминг платформата. Но има пречки относно международното разпространение на продукцията.

Като Warner вече са продали правата за трети сезон на Sky, които ще излъчват сериала във Великобритания. Договорите на актьорите също са изтекли, но те са доста активни в социалните мрежи в подкрепата си към "Манифест", така че проблем с тях едва ли ще има.