Настоящият сезон за Лос Анджелис Лейкърс определено не се развива така, както феновете на отбора са очаквали. Особено след спечелената титла минатала година.

Леброн Джеймс, 2003-04 Upper Deck Exquisite Collection RPA и търговската карта с негова автограф за 5.2 милиона долара

Леброн Джеймс с два нови рекорда

Краля продължава да пише история, но не в баскетбола

Поне към момента дори не е сигурно, че ще успеят да си осигурят място в плейофите, но едно евентуално завръщане на Леброн Джеймс определено би спомогнало за постигането на тази цел.

И докато следим с интерес какво ще се случи до края на сезона в NBA, от Collider разбираме, че Hulu готвят документална поредица за Лейкърс.

В девет епизода, продуцирани от Антоан Фукуа, ще видим най-славните моменти в историята на клуба от последните 40 години. Всичко ще започне от 1979 г., когато Джери Бъс закупува Лейкърс.

Ще бъде обърнато внимание на Showtime ерата, в която бяха спечелени цели пет титли, както и на невероятното партньорство между Коби Брайънт и Шакил О'Нийл. Ще видим и последвалото "потъване", през което отборът не можеше да мисли не само за титла, но и дори и за класиране за плейофи.

Добрата новината е, че възраждането, започнало след идването на Леброн Джеймс, и спечелената титла миналата година, също ще бъдат част от документалната поредица.

Ще видим интервюта с легенди на Лос Анджелис Лейкърс като Меджик Джонсън, Шакил О'Нийл и Карим Абдул-Джабар, както и с легендарни треньори като Пат Райли и Фил Джаксън.

Леброн Джеймс, Дерек Шовин, поредното убийство на афроамериканец от полицай и как сгреши Краля

Когато Краля си признае, че е направил грешка

Леброн Джеймс е уморен от убийствата на афроамериканци от полицията

Към момента не знаем как точно ще се казва поредицата, но е ясно, че трябва да я видим през 2022 г.