С нетърпение очакваме версията на "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър, която режисьорът подготвя вече от няколко месеца.

"Лигата на справедливостта", HBO Max, Боб Грийнблат и колко ще струва режисьорската версия на филма

Колко ще струва новата версия на "Лигата на справедливостта"

Само и само феновете да са доволни

И съвсем разбираемо - не знаем абсолютно нищо около нея. Само, че Снайдър е провел няколкодневни снимки с част от актьорите. А и Жокера на Джаред Лето също ще се появи в картинката.

Напълно сме сигурни, че през 2021 г., когато се очаква да видим филма, но разделен на няколко части, ни очаква нещо запомнящо се. А от интервю на Зак Снайдър за Entertainment Weekly става ясно, че версията му ще бъде само за пораснали.

Пред изданието режисьорът казва, че доста неща ще бъдат променени, като едно от тях със сигурност ще бъде категоризирането на филма като R-Rated или иначе казано - 18+.

Зак Снайдър казва, че все още няма официално потвърждение за това, но е почти сигурен, че ще се случи, защото Батман (Бен Афлек) ще си развърже езика и това, което ще казва на моменти, няма да бъде подходящо за всички възрасти.

Рей Фишър, Джейсън Момоа, Джос Уедън, Warner Bros., "Лигата на справедливостта" и обвиненията на актьорите към режисьора и студиото

И Джейсън Момоа нападна Warner Bros.

Атаката става сериозна

Киброг (Рей Фишър) също ще му отпусне края, а и ще присъстват сцени, в които противници ще бъдат разсичани на две. Снайдър казва също така, че намеренията на Warner Bros. са да пуснат версията му на "Лигата на справедливостта" и по кината, а не само в HBO Max.