Лейди Гага отдавна си е изградила име на музикалната сцена, но през последните години изглежда така сякаш това не ѝ е достатъчно, защото активно атакува и Холивуд.

"Домът на Gucci", Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето и първи трейлър на драмата на Ридли Скот

Убийствена Лейди Гага като убийца в "Домът на Gucci"

Ето го и първият трейлър

И ако през 2018 г. "Роди се звезда", където си партнираше с Брадли Купър, беше доста успешен за нея филм, защото ѝ донесе Оскар за най-добра оригинална песен за "Shallow", то Гага отново има намерение да атакува Оскарите.

Не са малко критиците, които смятат, че изпълнителката ще бъде сред основните претенденти за статуетка в категорията за най-добра женска роля във филма "Домът на Gucci".

Ще видим Лейди Гага в ролята на Патриция Реджиани - съпругата на Маурицио Гучи (Адам Драйвър), която е в основата на убийството му. От трейлъра става ясно, че изпълнителката наистина добре е "потънала" в ролята и се оказва, че наистина е положила сериозни усилия за това.

Гага е на корицата на декемврийския брой на Vogue Великобритания и пред списанието споделя, че към края на снимките на "Домът на Gucci" е изпитвала сериозни психологически проблеми, защото дори когато се е разхождала по улиците, си е мислела, че е на снимачната площадка.

Изпълнителката казва още, че цели три години се е подготвяла за ролята, като част от подготовката ѝ е включвала в продължението на девет месеца да говори с италиански акцент, за да го овладее перфектно. 

Но това не е всички, защото според Лейди Гага около година и половина тя буквално е живяла като героинята си. Патриция Реджиани, която в момента е на 72 години, излежа 18 години в затвора, защото беше призната за виновна за организирането на убийството на съпруга си.

Лейди Гага, "Домът на Gucci" и двете корици за Vogue Великобритания и Vogue Италия

Лейди Гага, едно убийство и две корици

"Домът на Gucci" e поводът да я видим в две издания на Vogue

От People припомнят, че тя е била освободена през 2016 г., но продължава да твърди, че не е виновна, а е станало недоразумение.