Актрисата Ким Катрал е давала много малко интервюта през годините, но около името й толкова много се шуми през последните дни, че й се наложи да се появи по телевизията.

Няма да има "Сексът и градът" 3

Няма да има "Сексът и градът" 3

Продължението на филма няма да се състои

Екранната Саманта от "Сексът и градът" стана причина да няма трета част на кино версията на култовия сериал от 90-те. 

Преди ден Катрал гостува в шоуто на Пиърс Морган. 61-годишната актриса беше единствената поканена. Оказва се, че има причина и за това. 

Снимка 315990

Ким Катрал за първи път разкри, че връзката й с останалите дами в проекта - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис е "токсична". 

Пред водещия "Саманта" сподели, че се чувства много по-различна от тях. "Всички те имат деца, а аз съм и с десет години по-възрастна", изтъкна разликите Катрал.

Актрисата заяви, че след втората серия на игралния филм, която имаше своя логичен завършек, общото мнение на всички е било, че това е и краят на "Сексът и градът". Когато отново се е заговорило за продължение, Катрал е отказала.

Какво казаха актрисите от "Сексът и градът" за края на сагата

Какво казаха актрисите от "Сексът и градът" за края на сагата

Постове в социалната мрежа публикуваха Ким Катрал и Кристин Дейвис

Тя отново изтъкна, че е в своите шейсет и побърза да каже, че се чувства фантастично.

Сара Джесика Паркър е на 52 години и е женена за актьора Матю Бродерик. С него имат три деца - Джеймс и близначките Марион и Табита.  Синтия Никсън е на 51 години и е женена за дългогодишната си партньорка Кристин Маринони. Тя има две деца от предишни връзки.  Кристин Дейвис е на 52 години и през 2011 г. е осиновила дъщеря си Джема. Екранната Шарлот никога не се е омъжвала

Източник: GettyImages

Сара Джесика Паркър е на 52 години и е женена за актьора Матю Бродерик. С него имат три деца - Джеймс и близначките Марион и Табита. Синтия Никсън е на 51 години и е женена за дългогодишната си партньорка Кристин Маринони. Тя има две деца от предишни връзки. Кристин Дейвис е на 52 години и през 2011 г. е осиновила дъщеря си Джема. Екранната Шарлот никога не се е омъжвала

Катрал сподели още, че е много разочарована, защото нито една от трите й колежки, с които са споделяли живота си години наред, в последно време не е вдигнала телефона, за да я попита как я кара.

"Може би това беше начинът да се справим", каза многозначително Катрал. Актрисата обаче е категорична, че Саманта повече няма да се върне на екрана.