Няма да има повече "Сексът и градът". Или поне не с актрисите, които направиха ролите си на живота - първо в сериала, а след това и в кино версията.

Както писахме, Сара Джесика Паркър обяви, че проектът окончателно е спрян. Актрисата не конкретизира причините, но от публикации в медиите стана ясно, че Ким Катрал, която играе разкрепостената пиарка Саманта Джоунс, е поставила неизпълними изисквания към продуцентите.

Няма да има "Сексът и градът" 3

Няма да има "Сексът и градът" 3

Продължението на филма няма да се състои

Ето какво написа самата Катрал в социалната мрежа Twitter: "Единственото, което някога съм искала, е да не бъда включвана в третата част на филма, и заявих това още през 2016 г."

От своя страна Кристин Дейвис (Шарлот) написа носталгичен пост във Facebook: "Обичам да поглеждам назад към снимките от дългата история на "Сексът и градът". Изключително съм щастлива, че изиграх Шарлот през всичките й възходи и падения. Вярно е, че няма да можем да направим трети филм. Иска ми се да можем да снимаме последната част и да завършим историите на нашите героини. Дълбоко разочароващо е да не можем да споделим тази глава с всички вас."

Подобен коментар по-рано направи и Сара Джесика Паркър, която много съжалява за невъзможността да се осъществи един прекрасен сценарий. 

Звезда от "Сексът и градът" влиза в голямата политика

Звезда от "Сексът и градът" влиза в голямата политика

Актрисата Синтия Никсън е Миранда в култовия сериал

Все още няма коментар от Синтия Никсън, за която наскоро стана ясно, че има намерения да се кандидатира за губернатор.