"Матрицата: Възкресения" определено е сред най-чаканите филми тази година, защото след толкова много години феновете отново ще могат да се потопят в света на Нео и Тринити, където нищо не е такова, каквото изглежда.

"Матрицата: Възкресения", "Спайдър-мен: Няма път към дома", "Уестсайдска история" и кинопремиерите за декември

5 филма, които да гледаме на кино през декември

Да, и "Матрицата 4" е сред тях

Еуфорията у феновете се появи още след като официално беше обявено, че такъв филм ще има, а сега, само няколко седмици преди премиерата, вълнението е още по-голямо.

Киану Рийвс знае много добре как да го засилва. Актьорът гостува в късното шоу на Стивън Колбърт, където загатна колко отдаден е бил както той, така и целият екип на филма. Толкова, че на Киану и Кери-Ан Мос им се е наложило да скочат около 20 пъти от 40-етажна сграда.

Просто една от сцените е изисквала подобна каскада и за да се убедят, че всичко е заснето както трябва, са скачало отново и отново, пише CNN.

Запитан от водещия защо просто не са се доверили на технологиите и всичко това не е било компютърно генерирано, Рийвс отговаря: "Защото това е Лана Уашовски, това е "Матрицата" и ни е нужна естествена светлина, защото искаме да го направим съвсем истинско".

"Матрицата 4" и разрушенията, които снимките на филма причиняват

"Матрицата 4" "подпали" Сан Франциско

Всички говорят за това

Разбира се, актьорът пояснява, че са били обезопасени с въжета и всичко необходимо, за да се гарантира безопасността им. И въпреки това е бил доста изплашен, защото до този момент не е скачал с бънджи, а очевидно преживяването е подобно.