Трябва да признаем, че вече изпитваме страх, когато сутрин отворим очи, че още някой филм, който очакваме с нетърпение, ще бъде отложен във времето.

The Batman, "Дюн" и поредното отлагане на премиерните дати

Нова порция отложени филми

Започна да ни писва

Но такава е новата реалност, с която се налага да свикваме. От социалните мрежи разбираме, че Jurassic World: Dominion също няма да направи изключение и е с нова премиерна дата.

Трябваше да видим филма през месец юни 2021 г., но заради коронавируса и забавянето на работния процес се мести с цяла една година. И така премиерата на Jurassic World: Dominion трябва да се състои през юни 2022 г.

Освен новината за отлагането, получаваме и постер, който определено е в стила на старите филми. Към момента не знаем нищо за филма, освен че ще ни покаже какво се случва след "Джурасик свят: Рухналото кралство" (2018 г.), когато динозаврите успяха да се освободят.

Брайс Далас Хауърд, Jurassic World: Dominion и синините, които актрисата има

Какво се е случило с Брайс Далас Хауърд

Професията изисква жертви

В профила си в Instagram Крис Прат пък пише, че Jurassic World: Dominion ще бъде кулминацията на 30-годишната история на франчайза. И обещава, че филмът ще властва над света, точно както динозаврите преди 65 милиона години.